Skip to content

Η Φθηνότερη Χώρα για Αγορές σε Android και iOS

    Η Φθηνότερη Χώρα για Αγορές στις Εφαρμογές (Οδηγός για Android και iOS)

    Επίσημα καταστήματα εφαρμογών χρεώνουν διαφορετικές τιμές σε διάφορες χώρες, ακόμη και για την ίδια εφαρμογή. Ένα VPN και άλλα κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν να αγοράζετε εφαρμογές φθηνότερα από οποιαδήποτε τοποθεσία. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να εξοικονομήσετε χρήματα βρίσκοντας την φθηνότερη χώρα για αγορές στις εφαρμογές.

    Σύσταση για το Καλύτερο VPN – Επιλεγμένη από τους Ειδικούς μας

    Προτείνουμε το ExpressVPN
    Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο από πολλές συσκευές με πρωτόκολλα ασφαλείας προτύπου βιομηχανίας.
    Βαθμολογία: 4.9/5
    Δοκιμάστε τώρα ►

    Το Private Internet Access
    Αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε ολόκληρο τον κόσμο με τη μεγαλύτερη ταχύτητα.
    Βαθμολογία: 4.7/5
    Δοκιμάστε τώρα ►

    Το Cyberghost
    Συνδεθείτε σε χιλιάδες διακομιστές για αδιάκοπη περιήγηση.
    Βαθμολογία: 4.6/5
    Δοκιμάστε τώρα ►

    Ποια είναι η φθηνότερη χώρα για αγορές στις εφαρμογές;

    Η φθηνότερη χώρα για αγορές στις εφαρμογές είναι η Τουρκία. Ωστόσο, οι τιμές αλλάζουν συνεχώς, καθώς τα καταστήματα εφαρμογών προσαρμόζονται σύμφωνα με την τοπική οικονομία και άλλους παράγοντες.

    Ας δούμε ένα παράδειγμα πώς μπορούν να διαφέρουν οι τιμές:

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Panda Mouse Pro στο Google Play κοστίζει αυτήν τη στιγμή £2.79. Αυτό αντιστοιχεί περίπου σε R$17.66 στη Βραζιλία. Ωστόσο, στο Βραζιλιάνικο Google Play, κοστίζει μόνο R$11.99. Συγκριτικά, αυτό είναι £1.89 στο Ηνωμένο Βασίλειο – μια ωραία εξοικονόμηση.

    Και γίνεται ακόμα καλύτερα:

    Σε τουρκική λίρα, το κόστος είναι 19,99 TRY. Ή μόνο £0.58 για έναν χρήστη από το Ηνωμένο Βασίλειο που πληρώνει σε τουρκικό νόμισμα.

    Όπως βλέπετε, μπορείτε να εξοικονομήσετε μια σημαντική ποσότητα χρημάτων με τη σωστή επιλογή χώρας.

    Σημείωση: Αυτό το άρθρο ασχολείται με τις γενικές τιμές όλων των εφαρμογών. Ωστόσο, ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην ακολουθούν αυτήν την τάση.

    Στην συγκεκριμένη στιγμή, οι 10 φθηνότερες και πιο ακριβές χώρες για αγορές στο Google Play είναι:

    Φθηνότερες χώρες για αγορές στο Google Play

    1. Τουρκία
    2. Ινδία
    3. Βραζιλία
    4. Περού
    5. Αργεντινή
    6. Ινδονησία
    7. Βενεζουέλα
    8. Ρουμανία
    9. Νέα Ζηλανδία
    10. Νότια Αφρική

    Πιο ακριβές χώρες για αγορές στο Google Play

    1. Ηνωμένες Πολιτείες
    2. Ηνωμένο Βασίλειο
    3. Καναδάς
    4. Αυστραλία
    5. Δανία
    6. Νορβηγία
    7. Ελβετία
    8. Σουηδία
    9. Φινλανδία
    10. Ταϊλάνδη

    Πώς να αγοράζετε φθηνότερα στις εφαρμογές;

    Για να αγοράσετε εφαρμογές φθηνότερα, πρέπει να αλλάξετε την ορατή σας τοποθεσία και το νόμισμα πληρωμής. Ένα καλό VPN θα σας βοηθήσει να παραπλανήσετε την τοποθεσία σας, όπως όταν αγοράζετε παιχνίδια από άλλες χώρες.

    Εδώ είναι πώς:

    1. Χρησιμοποιήστε ένα VPN
      Σας προτείνουμε το ExpressVPN για αυτήν την κατάσταση. Είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή έχει διακομιστές στην Τουρκία και μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αγορές στις εφαρμογές με την τουρκική λίρα. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
    2. Εγγραφείτε στο ExpressVPN και κατεβάστε την εφαρμογή.
    3. Συνδεθείτε με τα προνομιακά διαπιστευτήρια σας και πατήστε τα τρία τελείστιχα για να ανοίξετε την πλήρη λίστα των τοποθεσιών.
    4. Επιλέξτε την Τουρκία και πατήστε το μεγάλο κουμπί On/Off για σύνδεση. ExpressVPN
    5. Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό Google (συνιστάται)
      Με το VPN ενεργοποιημένο, είναι ώρα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Google. Αυτό πρέπει πάντα να γίνεται όταν προσπαθείτε να έχετε πρόσβαση στο Play Store ως πολίτης διαφορετικής χώρας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ στην υπάρχουσα συσκευή σας, αλλά είναι πιο ασφαλές να χρησιμοποιήσετε μια νέα συσκευή αν έχετε μία.
    6. Αλλάξτε τη χώρα του Google Play
      Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή που ήδη συσχετίζεται με την πραγματική σας τοποθεσία, μπορεί να χρειαστεί να ενημερώσετε τη χώρα σας. Μπορείτε να το κάνετε από το Google Play:
    7. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο εικονίδιο προφίλ στην πάνω δεξιά γωνία.
    8. Επιλέξτε Ρυθμίσεις και βρείτε την Γενικά. Στη συνέχεια, πατήστε στον Λογαριασμός και προτιμήσεις συσκευής.
    9. Κυλήστε προς τα κάτω για να βρείτε την Χώρα και τα προφίλ. Σε αυτό το σημείο, ενδέχεται να σας ζητήσει να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής για να επιβεβαιώσετε την νέα σας τοποθεσία. Ιδανικά, θα πρέπει να αντιστοιχίζεται με την τοποθεσία του VPN. Αλλά συνήθως μπορείτε να το παρακάμψετε επιλέγοντας PayPal ή αποκτώντας μια προπληρωμένη κάρτα από αυτήν τη χώρα.
    10. Πώς να πληρώσετε για αγορές στην Τουρκία – Android
      Θα χρειαστείτε έναν τρόπο πληρωμής που είναι συμβατός με το Google Play για να πληρώσετε για αγορές στις εφαρμογές σας. Η πρώτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το PayPal. Ωστόσο, αυτό δεν λειτουργεί πάντα σε προσωπικούς λογαριασμούς που συσχετίζονται με την πραγματική σας χώρα. Έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας με έναν επιχειρηματικό λογαριασμό που χειρίζεται διαφορετικά διεθνή νομίσματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τουρκική κάρτα δώρου Google Play. Google Play Gift Card Το Google Play προσφέρει εικονικές κάρτες δώρου για όσους θέλουν να στείλουν χρήματα σε φίλους για να τα ξοδέψουν στο κατάστημα εφαρμογών. Αν αγοράσετε μια τουρκική, μπορείτε να την εφαρμόσετε στον λογαριασμό Google Play της Τουρκίας σας και να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε μια κάρτα δώρου σε τρίτους ιστότοπους όπως το Eneba, το G2A, το SEAGM και άλλους. Στη συνέχεια, πρέπει να εξαργυρώσετε τον ψηφιακό κωδικό μέσα από το Google Play.
    11. Ποια είναι η φθηνότερη χώρα για αγορές στο iPhone;
      Οι τιμές για το iOS λειτουργούν διαφορετικά από το Google Play. Η Apple χρησιμοποιεί την τ.ν. “τιμολόγηση βαθμολογιών”, όπου οι προγραμματιστές επιλέγουν μια συγκεκριμένη βαθμολογία για την εφαρμογή ή την αγορά εντός της εφαρμογής τους. Στη συνέχεια, αυτές μετατρέπονται αυτόματα στο νόμισμα της κάθε χώρας. Ενώ υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές για τους προγραμματιστές, οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ακόμη ανάλογα με τους τοπικούς φορείς και τις στρατηγικές τιμολόγησης. Σε αυτήν την έννοια, δεν υπάρχει γενική “φθηνότερη χώρα” για αγορές στο iPhone. Εάν όμως συναντήσετε μια ωραία διαφορά στις τιμές, είναι εύκολο να αλλάξετε την περιοχή του iOS σας. Ωστόσο, η πληρωμή απαιτεί μερικά περισσότερα βήματα.
    12. Πώς να πληρώσετε για αγορές στο iOS
      Οι τιμές μπορούν να διαφέρουν λόγω τοπικών φόρων. Για παράδειγμα, στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πιο φθηνό να αγοράζετε εφαρμογές από την αμερικανική περιοχή του App Store. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:
    13. **Εγγραφείτε στο ExpressVPN και κατεβάστε την εφαρμογή στην κινητή σας συσκευή.
    14. Συνδεθείτε και πατήστε τα τρία τελείστιχα για να ανοίξετε την πλήρη λίστα των τοποθεσιών.
    15. Επιλέξτε τη χώρα στην οποία θέλετε να αλλάξετε την τοποθεσία σας, που στην περίπτωσή μας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, πατήστε το μεγάλο κουμπί On/Off για σύνδεση.
    16. Μεταβείτε στο App Store και επιλέξτε το προφίλ σας στην πάνω δεξιά γωνία.
    17. Πατήστε το όνομα του προφίλ σας και τον σύνδεσμο του email.
    18. Επιλέξτε την Χώρα/Περιοχή και επιλέξτε την ίδια χώρα με το VPN.
    19. Πρέπει να εισαγάγετε μια διεύθυνση σε αυτήν τη χώρα. Επίσης, εισαγάγετε τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου – δεν χρειάζεται να είναι σε αυτήν την περιοχή.
    20. Εκτός αν έχετε πρόσβαση σε έναν αμερικανικό λογαριασμό PayPal ή πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να αγοράσετε κάρτες δώρου iTunes/App Store που παραδίδονται μέσω email. Μπορείτε εύκολα να τις βρείτε στο Amazon.

    Συμπεράσματα

    Το κόστος των εφαρμογών μπορεί να διαφέρει λόγω των ισοτιμιών ανταλλαγής, των τοπικών στρατηγικών τιμολόγησης και των οικονομικών παραγόντων.

    Με μια καλή στρατηγική VPN όπως περιγράφηκε παραπάνω, μπορείτε σίγουρα να βρείτε τη φθηνότερη χώρα για αγορές στις εφαρμογές. Ή μπορείτε τουλάχιστον να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα αν παρακολουθείτε για καλή προσφορά.